Lunch Break Bistro & Café

Situat la intersecția străzilor Regele Ferdinand și Emile Zola, și deschis de numai câteva luni, Lunch Break este un local ce funcționează în regim de autoservire, având un meniu destul de variat. Mâncarea este preparată zilnic, în cazane foarte mari, și este expusă în vitrine, astfel încât totul este la vedere, știi exact ce mănânci și ce nu și te poți orienta mai bine urmând indiciile cromatice și olfactive.

Lunch Break este locul unde vii, mănânci, plătești și pleci. Un loc de trecere. Un loc pentru pauza de masă. Nu are pretenția de a oferi o atmosferă specială și nu trebuie să te aștepți la așa ceva  pentru cele 30 de minute dedicate pauzei de masă.

Localul este împărțit în trei zone: sala de protocol, bistro și cafenea și pune la dispoziție internet wireless și aer condiționat.

La subsolul Bistro-ului Lunch Break funcționează Crama Haiducilor, decorată în stil rustic, cu un meniu special, tradițional. Crama nu este deschisă permanent dar se poate închiria pentru evenimente speciale, având o capacitate de 160 de locuri. La cerere, localul pune la dispoziție formație de lăutari, fiindcă “bun îi vinul ghiurghiuliu” dar mai bun e când îl bei cu voie bună, lângă o vioară veselă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lunch Break

program: 11-18

Un comentariu (+add yours?)

  1. ruka
    aug. 05, 2010 @ 10:19:12

    Mancarea nu e buna deloc la Lunch break. E prea grasa si nesarata. De fapt nu prea are nici un gust. In plus, pentru ca toate preturile sunt /100g e si scumpa.
    pacat, locul e dragut. dar nu ma voi intoarce sa mananc acolo.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: