Ce? Pub

Ce?

Nu servim băuturi, servim oameni!

Papila Gustativă și-a început investigația în centrul Clujului, mai precis în Piața Muzeului, unde a avut surpriza să întâlnească alți detectivi, foarte curioși, care tot timpul întreabă  : ce? Ce? CE?

Botezat în joacă, dintr-un amuzament lingvistic, Ce?, a devenit curând o idee călăuzitoare, un concept, materializat și exprimat vizual printr-un design inedit, ce redă atmosfera și tensiunea romanelor polițiste. Bianca Prodescu și Alex Cioflica, cei care s-au ocupat de imaginea barului, nu au uitat nici un detaliu: de la picturile și fotografiile special create în acest scop, până la lupă, cazier, mașină de scris, un detectiv furișat incognito pe marginea unui perete… totul este atent potrivit și contribuie la crearea atmosferei  “suspecte”, specifice acestui bar.

Un alt detaliu specific, care pe unii s-ar putea sa-i enerveze, dar de care sunt sigură că se bucură cei care apreciază libertatea de exprimare, este faptul că, dacă ai un gând, mai profund sau mai trăsnit, dacă talentul artistic te chinuie chiar la ora cafelei de dimineață sau  vrei numai să lași un semn al trecerii tale prin Ce?, aici o poți face! Ai toți pereții la dispoziție!

Deși micuț, Ce? este foarte primitor și are multe surprize de oferit! Dacă te nimerești în CE? la Happy Hours (între  12 și 16) vei avea surpriza să plătești cu 30% mai puțin pentru consumație!

Dacă ești pasionat de Wii Sports (tenis, bowling, golf, box ș.a.) și te ține să te înscrii în campionat, poți avea surpriza că, din CE?, ajungi  direct în  Praga, cu un prieten/o prietenă, pentru trei zile! Aici găsești mai multe detalii.

Mai sunt și alte surprize care dovedesc atenția deosebită față de clienți. De pildă, dacă dorești un capucino, vei primi alături și un croasant! Dacă ai chef de-o bere, atunci vei fi servit și cu porumb prăjit/alune/covrigei sărați sau chiar castraveciori mutați! Dacă ai plecat în grabă de-acasă și nu ai avut timp de mic dejun, atunci aici te așteaptă porția de cereale cu lapte :)!

Dacă ești amator de savori fine, inedite, în Ce? găsești cele mai inovatoare cocktail-uri: cu ghimbir, cimbru, busuioc, castraveciori murați etc. Așa cum am aflat, aceată tendință de a aduce condimentele din bucătărie în bar se numește mixologie, și este ultima tendință în prepararea cocktail-urilor. Pentru că știu că în viitor serviciile oferite clienților vor face diferența și vor constitui criteriul de selecție,  proprietarii localului Ce?, deși au peste 10 ani experiență în domeniu, participă constant la seminarii de perfecționare în țară și în străinătate, dorind să ofere clienților posibilitatea de a savura cele mai reușite cocktail-uri și de a le oferi servicii de cel mai înalt profesionalism.

De asemenea, Ce Pub organizează săptămânal sesiuni de prezentare și degustare a diferitelor băuturi, iar pentru că acum este vară, Ce Pub ne invită în lumea gusturilor complexe și delicate ale cocktail-urilor. Dacă sunteți curioși, aici puteți vedea ce se întâmplă mai exact la o astfel de sesiune.

La toate acestea se adaugă o muzică de calitate, atent selectionată din registrul rock, și încă un lucru foarte important:  în Ce? nu vei avea surpriza că, atunci când ți-e lumea mai dragă, ești dat afară politicos “Ultima comandă, vă rog!”. Nu! Aici poți sta cât vrei! Ce? este deschis de la 8 dimineața până la ultimul client!

La final, o provocare din partea Papilei Gustative:

Detective Story

Într-o cameră goală a fost descoperit un tip spânzurat cu o funie de tavan.

Sub el era o băltoacă. Nimic altceva!

Cum s-a spânzurat? Ce? s-a întâmplat?

Ești un bun detectiv?

Dovedește-o!

Această prezentare necesită JavaScript.

Ce?

Adresă: Piața Muzeului 5, Cluj-Napoca

Rezervări: 0741.453.866

3 comentarii (+add yours?)

  1. Mihai
    iun. 24, 2010 @ 13:38:51

    primesc un premiu daca raspund? :P

    Răspunde

  2. kobayashi
    iul. 08, 2010 @ 14:13:20

    pesemne ca bunii detectivi se vor alege dintre promovatii la bac de anul acesta ;)

    Răspunde

  3. Eleonora
    dec. 16, 2010 @ 07:35:59

    Si-a pus sub el un cub imens de gheata !!! :))

    Răspunde

Lasă un comentariu